Raparperikaurapaistos

Tein tätä eilen ja hyvää tuli, kuten aina!

| Helppo | aika n.40 min | makea | annosmäärä kippoihin 8, pellillä ??? |

Uuni 200*C Paistoaika 20-30 min


Ainesosat:

n. 1 l raparperipaloja (päälle n. 1 dl sokeria)

100 g voita

2 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

4 dl kaurahiutaleita


Kokeile myös:

Voit tehdä kaurapaistoksen myös  omenaan tai mustikkaan. Ja itse teen paistoksen kahdeksaan pieneen uunivuokaan.


Ohje:

Voitele uunivuoka

Levitä raparperinpalat

Ripottele pinnalle sokeri

Valmista muruseos sekoittamalla pehmeään voihin muut ainekset.

Levitä muruseos raparperinpalojen päälle

Paista uunissa

Voit tarjoilla vaniljakastikkeen, -jäätelön tai kermavaahdon kanssa.


Oma mielipide:

Tämä on yksi lempiherkuistani. Vaikken pidäkään raparperistä, tämä on ehdottomasti hyvää!


Lähde:

Ohje omasta takaa, muttei keksimäni.


Kaikki reseptit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 46 = 52